Обшуки у кол-центрі: повідомили про підозру особам, які викрали з карток іноземних громадян 1,5 млн грн

bykvu.com 3 Май. 10:54 Категория:Без категории

Чотирьом громадянам України за фактами несанкціонованого втручання в роботу автоматизованих платіжних систем та крадіжки коштів іноземних громадян повідомлено про підозру. The post Обшуки у кол-центрі: повідомили про підозру особам, які викрали з карток іноземних громадян 1,5 млн грн first appeared on Межа. Новини України..

Військових РФ немає у Часовому Яру, — Сили оборони

bykvu.com 3 Май. 10:39 Категория:Без категории

Ворожої армії у Часовому Яру немає, Росія не перетинала рубежі міста. The post Військових РФ немає у Часовому Яру, — Сили оборони first appeared on Межа. Новини України..

Ситуація в енергосистемі: Україна залучала аварійну допомогу з трьох країн

bykvu.com 3 Май. 10:36 Категория:Без категории

Учора, 2 травня, споживання електроенергії в Україні підстрибнуло на 2,5% проти попередньої доби. Потреби споживачів покривалися завдяки залученню аварійної допомоги з трьох сусідніх країн. The post Ситуація в енергосистемі: Україна залучала аварійну допомогу з трьох країн first appeared on Межа. Новини України..

СБУ затримала харків’янина, який шпигував за ЗСУ під виглядом прогулянок з собакою

bykvu.com 3 Май. 10:28 Категория:Без категории

Служба безпеки України повідомила про підозру жителю Харкова, який шпигував за позиціями українських військових під виглядом прогулянок із собакою. The post СБУ затримала харків’янина, який шпигував за ЗСУ під виглядом прогулянок з собакою first appeared on Межа. Новини України..

У Сербії затвердили новий уряд із проросійським віцепрем’єром під санкціями США

bykvu.com 3 Май. 10:13 Категория:Без категории

2 травня парламент Сербії затвердив новий уряд, в якому представлені двоє політиків, що перебувають під санкціями США з минулого року. The post У Сербії затвердили новий уряд із проросійським віцепрем’єром під санкціями США first appeared on Межа. Новини України..

Туреччина не передаватиме російські ЗРК С-400 іншим країнам, включаючи Україну, — міністр оборони Гюлер

bykvu.com 3 Май. 09:41 Категория:Без категории

Міністр оборони Туреччини Яшар Гюлер в інтерв'ю на телеканалі CNN Türk заявив, що влада Туреччини відмовляється передавати українській владі закуплені у Росії зенітно-ракетні комплекси С-400 "Тріумф". The post Туреччина не передаватиме російські ЗРК С-400 іншим країнам, включаючи Україну, — міністр оборони Гюлер first appeared on Межа. Новини України..

Президент зустрівся з міністром закордонних справ Британії Девідом Камероном

bykvu.com 3 Май. 09:34 Категория:Без категории

Президент Володимир Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Кемероном. The post Президент зустрівся з міністром закордонних справ Британії Девідом Камероном first appeared on Межа. Новини України..

В Україні зросла кількість дітей, загиблих і поранених внаслідок війни, — ОГПУ

bykvu.com 3 Май. 09:31 Категория:Без категории

За даними Офісу Генпрокурора, станом на 3 травня 2024 року внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ постраждали щонайменше 1865 дітей в Україні. The post В Україні зросла кількість дітей, загиблих і поранених внаслідок війни, — ОГПУ first appeared on Межа. Новини України..

ГУР: Росія готується до наступу на Сумщину та Харківщину, проте сил недостатньо

bykvu.com 3 Май. 09:27 Категория:Без категории

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький припускає, що Росія готується до наступу в районі Харківської та Сумської областей на північному сході. The post ГУР: Росія готується до наступу на Сумщину та Харківщину, проте сил недостатньо first appeared on Межа. Новини України..

Спецслужби Норвегії викрили масову роботу російських шпигунів і диверсантів

bykvu.com 3 Май. 09:17 Категория:Без категории

Поліція безпеки Норвегії (PST) виявила присутність російських розвідників у Західній Норвегії і висловлює побоювання, що Росія може готувати акти диверсії проти стратегічних об'єктів. The post Спецслужби Норвегії викрили масову роботу російських шпигунів і диверсантів first appeared on Межа. Новини України..

ISW: Ймовірно, Путін прагне зменшити владу Шойгу та покарати його за невдачі у досягненні військових цілей

bykvu.com 3 Май. 09:16 Категория:Без категории

Російський лідер Володимир Путін прагне зменшити вплив глави Міноборони Сергія Шойгу і карає його за нездатність досягти військових цілей Кремля. The post ISW: Ймовірно, Путін прагне зменшити владу Шойгу та покарати його за невдачі у досягненні військових цілей first appeared on Межа. Новини України..

Наступні півтора року Україна буде в обороні. Оголошувати контрнаступ було помилкою, — колишній посол США Макфол

bykvu.com 3 Май. 08:48 Категория:Без категории

За словами колишнього посла США у Росії Майкла Макфола, Україна може розпочати свій наступ не раніше, ніж восени 2025 року. The post Наступні півтора року Україна буде в обороні. Оголошувати контрнаступ було помилкою, — колишній посол США Макфол first appeared on Межа. Новини України..

Британія щороку виділятиме 3 млрд фунтів військової підтримки для України

bykvu.com 3 Май. 08:44 Категория:Без категории

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон пообіцяв, що Британія буде виділяти Україні три мільярди фунтів стерлінгів щорічної військової допомоги. The post Британія щороку виділятиме 3 млрд фунтів військової підтримки для України first appeared on Межа. Новини України..

У ВР прокоментували відсутність на сайті тексту проєкту про заборону діяльності УПЦ МП

bykvu.com 3 Май. 08:37 Категория:Без категории

У Верховній Раді заявили, що кінцевий варіант порівняльної таблиці до законопроєкту про заборону московського патріархату був наданий 1 травня Головному юридичному управлінню. The post У ВР прокоментували відсутність на сайті тексту проєкту про заборону діяльності УПЦ МП first appeared on Межа. Новини України..

НАТО заявляє про посилення російських гібридних атак на території членів Альянсу

bykvu.com 3 Май. 08:31 Категория:Без категории

Члени НАТО висловили серйозну стурбованість щодо останніх атак, які були здійснені Росією і зачепили кілька країн, включаючи Чехію, Естонію, Німеччину, Латвію, Литву, Польщу і Велику Британію. The post НАТО заявляє про посилення російських гібридних атак на території членів Альянсу first appeared on Межа. Новини України..

115 бригада спростовує звинувачення у краху оборони в Очеретиному

bykvu.com 3 Май. 08:30 Категория:Без категории

У 115-й окремій механізованій бригаді ЗСУ відповіли на звинувачення з приводу провалу оборони в селищі Очеретине, що на Донеччині. Військові повідомили, що жоден підрозділ 115-ї бригади ЗСУ позицій не залишав і не тікав. The post 115 бригада спростовує звинувачення у краху оборони в Очеретиному first appeared on Межа. Новини України..

Рано чи пізно росіяни захоплять Часів Яр, — Скібіцький

bykvu.com 3 Май. 08:13 Категория:Без категории

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що висотний опорний пункт у місті Часів Яр є предметом занепокоєння. The post Рано чи пізно росіяни захоплять Часів Яр, — Скібіцький first appeared on Межа. Новини України..

За останню добу армія РФ втратила 1270 солдатів, — Генштаб

bykvu.com 3 Май. 07:47 Категория:Без категории

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.05.24 орієнтовно склали 472 140 осіб. The post За останню добу армія РФ втратила 1270 солдатів, — Генштаб first appeared on Межа. Новини України..

Politico: Байден зменшує увагу до війни в Україні у передвиборчий період

bykvu.com 3 Май. 07:42 Категория:Без категории

Співробітники адміністрації президента США Джо Байдена мають намір приділяти менше часу в своїх виступах Україні за пів року до листопадових президентських виборів, а орієнтуватися в першу чергу на економічні проблеми країни. The post Politico: Байден зменшує увагу до війни в Україні у передвиборчий період first appeared on Межа. Новини України..

Російські військові ввійшли на авіабазу в Ніґері, де розташовані американські війська

bykvu.com 3 Май. 07:34 Категория:Без категории

Це сталося після рішення ніґерської військової хунти вигнати американські сили з країни. The post Російські військові ввійшли на авіабазу в Ніґері, де розташовані американські війська first appeared on Межа. Новини України..



Ваш город Seattle ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 59922 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.